When I close my eyes

Aan de kusten van de Oostzee wordt veel gezongen. Er klinken oeroude verhalen op volkse melodieën. De zangcultuur gaat er van mond tot mond.

Onze dirigent Krista Audere groeide op aan de Oostzee en brengt in dit nieuwste programma met Venus wintertaferelen tot leven. Als je komt luisteren en je ogen sluit, kun je een sneeuwvlokje horen dwarrelen.

Nodig je vrienden uit, kom luisteren en bestel nu je kaarten.

Tenor? Wij zoeken jou!

Een mix van enthousiaste jonge honden en wijze liefhebbers zingen elke woensdagavond in Utrecht. Deze combi maakt een mooie klank en fijne sfeer. Je voelt je al snel thuis bij Venus!
Met ongeveer 32 zangers doen we vooral hedendaagse muziek, speciaal voor ons gecomponeerde werken en oude muziek. Zeven Venus tenoren zoeken versterking van nog 2 kanjers.

Lees meer over Venus.

Ben je tenor? Meld je aan!

Komende
concerten

Venus en Krista Audere willen de november regen verdrijven met a capella werk uit de Oostzee regio. Daar is de eerste sneeuw gevallen die stilte brengt. Kom je luisteren naar dwarrelende sneeuwvlokjes?
Lees meer over When I close my eyes en bestel je kaarten in de voorverkoop >

Concert
data

When I close my eyes – a capella muziek uit de Oostzee regio met onder andere de Missa a Capella van Rautavaara

Vrijdagavond 4 november 2022
Pieterskerk Utrecht

Krista Audere

Winnares van de prestigieuze Eric Ericson Award 2021! 

We zijn ontzettend trots op Krista en voelen ons bevoorrecht om met haar te mogen zingen. 

Citaat van de jury: “With outstanding energy and a dynamic poetic quality, our 1st prize winner achieved a magical performance . With a great sense of imagination and courage Krista Audere clearly engaged and inspired the singers.”

Virtueel samen zingen

Bogoroditse Dievo van Rachmaninov:
Ieder voor zich thuis ingezongen en gemonteerd tot één geheel.

Verlanglijstje van Venus

De mis van Rautavaara in november. Plannen maken voor een theatraal programma, een opdrachtcompositie en een buitenlandreis.

Berichten

Es War Als…

Ridders, geesten, koningen en liefdesparen doemen op in dit programma. Als luisteren wij rond een groot vuur naar vertellingen, terwijl de avond het landschap donker kleurt. Hier spreken bos, maan, aarde en zee tot onze verbeelding. Venus zingt in Es war…

When I Close My eyes

Aan de kusten van de Oostzee wordt veel gezongen. Er klinken oeroude verhalen op volkse melodieën. De zangcultuur gaat er van mond tot mond. Onze dirigent Krista Audere groeide op aan de Oostzee en brengt in dit nieuwste programma met…

Contact & Pers

Contact

Kamerkoor Venus 
Parkstraat 30
3581PK Utrecht


Wil je meezingen en een repetitie bijwonen, wil je ons in je programma of serie opnemen, of heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

Vul hiervoor onderstaand formulier in:

Persmap

Persfotografie is op aanvraag beschikbaar. Een kleine selectie vindt u in onze persmap.

Mail naar kamerkoorvenuspr[at]gmail.com.

Nieuwsbrief

Verwerken
Gelukt je staat op de lijst!